miércoles, 24 de abril de 2013

Espaguetis a la carbonara

Recepta fàcil per disfrutar d'un dels millors plaers de la vida, els espaguetis a la carbonara !

Tot i que com la majoria de receptes, hi ha moltissimes maneres de fer-los (inclòs dins de Italia ho fan diferent segons a quina zona et trobis), jo explicaré la forma en que els cuino jo, donant els meus petits retocs personals.

Els ingredients que utilitzo son barats i facils de trobar a qualsevol supermercat

- Espaguetis
- Crema de llet
- Beicon fumat
- Nou moscada (opcional)

Abans de explicar el procès, mostrarè una fotografia del resultat final com tindria que ser (per anar fent salivera)



 Primer de tot posem aigua amb sal a bullir, i tirem els espaguettis quan comenci a fer xup-xup. El temps que tarden en coure va en funció de cadascú, segons si els volem al dente o més cuits

En una paella anem fregint el beicon poc a poc (no cal posar oli, la propia grassa ja fà de antiadherent). Un cop estigui fet, tirarem la crema de llet, amb un ditet de sal i nou moscada. Tot això deixarem que es fagi també poc a poc, amb el foc al mínim, fins que la crema agafi una textura més espesa (uns 10 minuts). Cal anar remenant de tant en quant.

Un cop ho tenim tot fet, nomès cal juntar-ho, remenar i jà estan llestos per servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario