miércoles, 24 de abril de 2013

Breaking bad




Argument:

Walter White (Byran Cranston) és un professor de quimica, pare de un jove discapacitat i marit d'una dona embarassada. Tambe treballa rentant cotxes per les tardes per treure's un sobresou.

Quan li diagnostiquen cancer de pulmó terminal, es comença a preguntar que passarà amb la seva familia un cop ell hagi mort.

Un dia, acompanyant al seu cunyat en una redada de la DEA (Policia Antidrogas), reconeix al seu un antic alumne Jesse Pinkman (Aaron Paul). Resulta ser un fabricant i traficant de metanfetamines de poca monta.

Aquí comença la historia d'en Walter White, com un home de bé, poruc i que mai ha fet res fora de la llei, per la motivació de voler deixar una bona herencia a la seva familia abans de que ell mori, es veu impulsat a cambiar la seva vida i a anar tornant-se poc a poc una persona totalment diferent de com ha estat tornant-se el "cuiner" de metanfetamines més famòs i buscat de tot el país.




Per mi és una obra mestre i la millor serie que he vist mai sense cap mena de dubtes (i n'he vist moltes).

Jà estic impacient i trist a la vegada, perquè al setembre començara la ultima i definitiva temporada, on es tancaran totes les trames obertes al llarg dels ultims 5 anys. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario